Ik ben Roy Richardson. Samen met mijn vrouw en twee prachtige Labradors woon ik aan de rand van de Randstad. Ver genoeg om wanneer ik me even terug wil trekken en genieten van de rust en dicht bij genoeg om lekker een terrasje te kunnen pakken en even midden tussen de mensen te zijn. Ik heb een passie voor mensen en voor de natuur en ben gefascineerd door de ongelooflijke kracht die van binnen zit.Voor mij als coach vind ik dat een van de mooiste aspecten die mijn cliënten bij zichzelf naar boven halen. In mijn coaching sessies wandel ik (soms letterlijk) samen met jou een stukje mee met jouw reis in het leven, zodat ik niet alleen kan horen maar ook kan ervaren wat je zegt nodig te hebben om je reis goed voort te zetten. Tijdens deze wandeling nodig ik je uit om te zien wat er speelt en je blik te verbreden, zodat je nieuwe mogelijkheden of paden ziet en gaande weg nieuwe tools te ontdekken om op een andere manier om te gaan met obstakels die je onderweg tegen gaat komen.