De afgelopen week heb ik meegedaan met een ayurvedische najaars-cleansedie een klant van me ontwikkeld heeft. Echt een aanrader ! Het is bijzonder prettig om voordat de herfstmaanden van start gaan eens stil te staan bij je eigen gezondheid. Zo vind ik het najaar en voorjaar een uitgelezen moment om een Detox te doen. Bij Movement Matters willen we de innerlijke mens ook vertroetelen met allerlei fijnheden. Ben je benieuwd wat we dit jaar in petto hebben ? Lees dan verder….

detox

Detox-Special

Ik weet niet of jij tijdens ADE in Oktober aan het dansen bent ? Ikzelf probeer toch zeker wel 1 leuk feestje mee te vieren als een soort traditie. Voor mij is het een soort meditatie om mee mee te laten voeren met die elektronische klanken. Maar ik weet ook als geen ander dat je de dagen erna wel extra goed voor jezelf wilt zorgen. Extra gezond eten, wat meer ontspanning opzoeken. Vandaar dat we ook in de week van ADE een Detox-special aanbieden. Zo wordt je extra gepamperd voor of na dat fijne feestje. Net zoals we dat tijdens Yellow Monday deden.

Pyamadagen

Soms heb je van die periodes dat je meer slapend dan wakker voelt, of meer afgeragd dan fit. Het liefst laat je je haren ongekamd en houd je je pyjama aan. Dit hoort er ook bij

Van 29 Okt tot 3 November houden we dan ook Pyjamadagen. Kom ‘as you are’ naar de praktijk met wallen, ongekamd haar en je meest lelijke pyjama. Ik beloof dat ik er ook 1 aan heb.

Je krijgt dan ‘Slaapmutsje’ cadeau. Dit zijn zaden van de Californische klaproos. Wel zo toepasselijk om dit te geven omdat onze locatie van de Papaverweg vlabij de klaprozenweg ligt.

Massage als Detox —> Leer zelf masseren

Natuurlijk wist je wel dat massages helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. Sommige behandelingen helpen ook om het lichaam weer in balans te brengen.

Eindelijk komt het er dan van- Marielle en Mirte gaan een massage workshop geven op Zaterdag 9 November van 13.30 tot 16.30. Wij hebben er heel veel zin in, wees allen welkom, wij delen graag met iedereen onze passie! (Er zijn helaas wel een beperkt aantal plaatsen:)

Je leert het geven vaan een ontspanningsmassage van ongeveer een uur. We doen dit aan de hand van westerse- en oosterse basis massagetechnieken. De focus zal daarin liggen op liefdevolle aanraking, d.w.z. aanraking met aandacht.

detox

Najaars yoga Nidra XL met massage

Wil jij in contact gebracht worden met de diepste laag van jouw ontspanning? Even helemaal wegzakken in een extra lange en fijne yoga nidra sessie terwijl bijzondere yin oefeningen en zachte massages je nog dieper meenemen.. Geef jezelf dit mooie cadeau waarbij je niet alleen al je zorgen los leert laten, maar waarbij je ook oplaad met nieuwe energie. Doe je mee?

OVER YOGA NIDRA
Yoga Nidra betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’s’. Je gaat liggen op de mat met een deken en ik zorg voor een bijzondere geleide meditatie die je in een hele mooie staat tussen ‘zijn’ en slapen brengt. Je hoeft dus eigenlijk niets anders te doen dan er te zijn, te gaan liggen en je te laten omarmen door mijn woorden. En.. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat yoga nidra zorgt voor heel veel impact op je lichaam en geest. Zo zorgt het voor meer ontspanning en creativiteit. Dat je beter kunt gaan slapen, heel veel gezondheidsproblemen verholpen worden, depressiviteit afneemt en het zorgt ervoor dat je intuïtie verbeterd.

60 minuten yoga nidra staat daarnaast gelijk aan 4 uur slaap. Hoe fijn is dat!

LOCATIE & TIJD
Claire en ik verwelkomen je graag op zaterdag 26 oktober tussen 13:15-13:25 uur bij Rumah Yoga in Amsterdam (Distelweg 74C, 1031 HH).

De workshop begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Voor meer informatie kijk hier

detox

Korting in de komende maand

….Omdat we vinden dat ontspanning voor iedereen zou moeten zijn bieden we de komende maand op maandag en dinsdag overdag 10% korting aan. Misschien vind je het ook eens leuk om kennis te maken met de gouden handen van mijn collega’s?

detox

Heb jij nog fijne detox tips voor het komende najaar ? Laat het ons weten, want ik vind het altijd fijn om nieuwe dingen te leren ! Je bent ook altijd welkom om gezellig met zijn tweetjes te komen voor een duo-massage.

Of schaf een strippenkaart aan als je extra veel voordeel wenst.

Alvast een hele fijne herfst gewenst en hopelijk tot gauw 🙂

liefs Marielle