Over Ons

Waarom “Movement Matters” to us

Wat mensen over ons zeggen

 

Warme geborgen sfeer

We geloven dat masseren ook betekent zorg dragen voor een ander en ruimte geven aan dat wat er in iemand leeft.

Je kunt beter ontspannen als je je veilig en in goede handen voelt.  Dit doen we door middel van een warme geborgen sfeer en de persoonlijke aandacht. 

Krachtige en ook zachte handen

We hebben de perfecte zenuwuiteinden in onze handen om de ander te voelen. 

We geloven dat harde stevige aanraking ook zacht kan zijn, zoals het woord massage misschien ook wel van het Arabische woord Mass ( zacht) komt.

Ervaren zegt meer dan woorden

De meeste mensen komen terug. Dat zegt ons meer dan woorden. 

Best rated salon

Sinds 2018 Best Rated Salon door Treatwell

Amsterdam Prestige Awards 2020

massage salon amsterdam

Benelux Enterprise Awards 2022

Best Massage Therapy Centre 2022 – Amsterdam

Movement_Matters-Marielle-Massage-in-Noord

Een OASE van RUST

In de eigenzinnige omgeving van de Papaver Werkplaats in de NDSM-buurt kom je helemaal thuis. Een oase van rust en ontspanning midden in Amsterdam Noord.

Ervaar de wamte en lichtheid met elementen van een bos in de LUMI kamer. Of voel de kracht van het aardse leem in de TERRA kamer.

De kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Sinds 2009 run ik , Mariëlle Kleyn Winkel, mijn eigen praktijk ‘Movement Matters’. Datgene wat ik het liefst doe is mijn werk geworden.

Eigenaar en behandelaar Oosterse en Westerse massages

Na theater en dansopleiding in binnen en buitenland wilde ik graag meer leren over de kunst van het masseren. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De Movement Matters Masters

Voel de hartverwarmende handen van bezielde massage meesters

Marielle kleyn Winkel
Marielle kleyn Winkel

Eigenaar en behandelaar

Creatief en eigenzinnig met een zachtmoedig sociaal maar introvert karakter.

Sensitief genoeg om veel te kunnen opmerken. Sterk genoeg om (je ) te kunnen dragen en koesteren.  Altijd op zoek naar de poezie en betovering achter het ogenschijnlijke allerdaagse lichaam.

Lees meer

Lucia Massage amsterdam Noord
Lucia 

Masseur en behandelaar

Intelligent en betrouwbare eerlijke , bescheiden persoonlijkheid.

Zoals een gesloten oester geeft ze niet snel haar innerlijke zielsroerselen prijs.

Krachtige kundige handen en ze weet wat ze doet. We noemand haar gekscherend Silent Assasin omdat ze korte mette maakt met bullshit.

Lees meer

Mariza Massage amsterdam Noord
Mariza Attinger

masseur en behandelaar

Energieke , open en warme persoonlijkheid. Daarnaast is ze ook ontzettend sportief.

Veel ervaring en weet dus de fijne kneepjes van het vak. Ze is oprecht geinterresseerd in het lichaamelijk en geestelijk welbevinden van haar medemens.

Lees meer

Sebas massage amsterdam noord
Sebastiaan Besseling

Masseur en behandelaar

Sebastiaan heeft een kalme en rustige uitstraling. Het is alsof er een zweem van een meditatieve setting om hem heen hangt. Sterke handen met enorme voelsprieten, waardoor zijn holistische massages heel bijzonder zijn.

Lees meer

Moira massage amsterdam noord
Moira Mirck

masseur en behandelaar

Multi getalenteerde alleskunner die fijnbesnaard is maar ook een portie relativerende humor meebrengt. Haar specialiteit is Lomi Lomi massage en ze geeft zoveel aandacht in een massage dat je opgetilt voelt worden en wegzweeft naar diepe ontspanning.

Moira heeft een zonnig karakter die niet vies is van een beetje tegenwind.

Lees meer

Tina Massage Amsterdam Noord
Tina Antman

Masseur en behandelaar

Veel kennis van traditionele oosterse geneesleer en combineert deze met westerse kennis over lichaam en geest. Van huis uit accupuncturist, maar heeft zich een nieuwe techniek eigen gemaakt waarbij ze met stemvorken werkt.

Verbind makkelijk mensen met elkaar en zit altijd wel met haar neus in de boeken. Ze tracht je op een zo’n eerlijke mogelijke toegepaste manier te helpen om beter in je vel te zitten. Ze heeft veel energie en is absoluut wijs.

Elsa massage in Amsterdam Noord
Elsa Webb

Masseur en behandelaar

Puur en oprecht met een introverte persoonlijkheid. In haar massages voelt ze heel nauwkeurig en geeft veel goede energie. Ze betovert je met haar handen en ze schuwt niet om stevig te masseren.

Ze heeft lange tijd in het buitenland doorgebracht waar ze kennis opgedaan heeft in India en haar horizon verbreed is op het gebied van alternative geneeswijzen.

Ze is bescheiden over haar buitengewone massagekunsten.

 

Nina Massage in Amsterdam Noord
Nina van Doornum 

Masseur en behandelaar

Nina’s passie is masseren. Het laat je lichaam zo ontspannen dat je ook je hersenen naar een meditatieve staat brengt. Ze houd van het mixen van stijlen om zo een perfecte massage te geven die het best bij jou en jouw behoeftes past. Het kan een stevige Deep Tissue massage zijn of juist een detox of ontspanningsmassage. Het is haar tweede natuur om de lichamen van mensen te lezen en heb hier ook diverse opleidingen in gedaan.

Als ze merkt dat het nodig is werkt ze ook met meridianen, acupressuur en marmapunten. Dit zijn vitale punten en is vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupressuur en accupunctuur.
Ze hoort vaak dat ze gouden en genezende handen heb, of zachte maar stevige handen. Daarnaast is ze dol op het toevoegen van de etherische oliën wat weer past bij aromatherapie.

Bartosz Kurkuc

reflexoloog

Bartosz Korkuć is een reflexoloog die gespecialiseerd is in therapeutische voet- en handreflexologie. Hoewel hij zijn workshop en kennis op het gebied van reflexologie ontving aan het Poolse Instituut voor Reflexologie, heeft hij sindsdien voortdurend zijn vaardigheden ontwikkeld en deze verrijkt met TCM-elementen. Vader van drie kinderen, gepassioneerd en geinterreseerd in gezond eten, spirituele groei en literatuur. We zijn dan ook zeer blij met hem in ons team.

masseur movement matters
Becky Gachago

masseur en behandelaar

Becky geeft graag massages omdat ze om verschillende redenen zo heilzaam zijn. Deze sterke vrouw heeft haar roots in Oost-Afrika, en woont inmiddels tien jaar in Amsterdam.

Haar doel en haar missie is om mensen te helpen welzijn in hun leven te bereiken. Het geeft haar veel voldoening om anderen goed te laten voelen, gelukkig te maken en welzijn in zichzelf te laten ervaren. Ze heeft bijna twintig jaar ervaring op dit gebied.

Becky spreekt Engels, maar ook Swahili, Nederlands en Italiaans en ziet graag jullie gezichten bij Movement Matters

imuunsysteem versterken
Samira Jouahri

Allround medewerker

Super sociale warme vrouw met een open persoonlijk. Iemand waarvan je energie krijgt en waarbij projecten ineens kunnen slagen. Samira is een allround medewerker van Movement Matters en je zult haar gezicht in de wandelgangen zien of tijdens events of workshops. Aan de achterkant zal ze zich ook bezig houden met het onderhouden van contact en het beantwoorden van vragen.

Het is een groot kado om haar in het team erbij te hebben.

Catoo Lustig

Catoo Lustig

masseur

Catoo is bevlogen geraakt voor het lichaamswerk toen ze daarmee in aanraking kwam. Op dit moment volgt ze de regieopleiding aan de AHK en leert daarnaast de ambacht van het masseren.

Regisseren is een directief en zeer sensitief vak. Vandaar dat het eigenlijk een heel mooi samenkomen is met lichaamswerk.

 

Lydia Habets

Lydia Habets

masseur

Op reis leerde ze van vele massage meesters het vak. Ze heeft zich gespecialiseerd in ontspanningsmassages waarin ze ook triggerpoints toepast. “Ik wil met mijn aanraking levensenergie weer laten stromen. Ik voel dat veel klanten het moeilijk vinden uit hun hoofd te raken. Ik wil een ruimte vasthouden waarin mensen los kunnen laten en voor heel even kunnen zijn.”

”Lydia is integer, leergierig en vol met passie. Ze masseert met een intentie, vuur en haar energie.”

 

Waarom kiezen voor Movement Matters

YOU matter to us. Dit is de reden waarom we van te voren bespreken hoe je in je vel zit en waar je bij geholpen wenst te worden. We gaan voor continuiteit en maatwerk. 

Door onze kennis van het menselijk lichaam kunnen we je handvatten geven om je gezondheid te verbeteren. 

De sfeer bij ons is warm en huiselijk zodat je op je gemak kunt voelen en je over kunt geven aan totale ontspanning. 

Rustige omgeving

We proberen prikkels te minimaliseren met rustige tinten, muziek en geur

Extra aandacht

We zijn blij dat je de moeite hebt genomen om te komen en geven je graag wat extra. 

Afgestemd

We zijn ervaren masseurs en kunnen samen met je kijken hoe we je het beste kunnen helpen. 

Tina weet wat ze doet.”

Esmeralda 

massage door

Tina Antman

“Wederom een goede massage! Ik kreeg thee of water voor en na de massage aangeboden. De massageruimte en het bed waren weer comfortabel warm. In het gesprek vooraf kon ik aangeven welke spieren meer aandacht konden gebruiken. Er werd gecheckt op allergieën, ivm gebruik van etherische oliën. Daarna gaf Nina nog tips om het lichaam soepel te houden. Ik kom zeker weer terug!”

Petra

massage door

Nina van Doornum

“Wat een geweldige ervaring. Echt de meest verrassende en fijne massage die ik ooit heb gehad. Zeker doen!”

Angelica

massage door

Moira Mirck

Hele relaxte massage ruimte, de kamer ruikt lekker, het massage bed is verwarmd. De massage was ook erg goed, ze had speciaal aandacht aan m’n nek en schouders gegeven. Dit voelde 1 dag later wel beurs aan, maar op dag 2 voelde het veel losser. Ik kom hier zeker terug!”

Petra

massage door

Lucia

Een behandeling van Sebastiaan is het grootste cadeau wat jezelf kan geven. Het voelt ongeloof goed En soepel allemaal en daarom blijf ik graag terugkomen. Fijne plek is movement matters!

Hestermoinat

massage door

Sebastiaan Besseling

“Een bijzondere ervaring. Het was de eerste keer dat ik een voetreflexologie behandeling ontving. Het werd zeer zorgvuldig uitgevoerd en ik kon de dagen erna absoluut verandering waarnemen in mijn energie en mijn hoofd voelde lichter. Ik voel dat dit een belangrijke behandeling kan zijn om mijn gezondheid te verbeteren. dankjewel! 

Mar

behandeling door

Bartosz

Verbeter je gezondheid

Verbeter je gezondheid en ontvang 5 tips om je weerstand te verbeteren