Waarom 'Movement Matters ' to me

Sinds 2009 run ik , Mariëlle Kleyn Winkel, mijn eigen praktijk ‘Movement Matters’. Datgene wat ik het liefst doe is mijn werk geworden. 

Movement-Matters-Marielle-Massage-in-Noord-binnen-kijken

AMSTERDAM NOORD 

Locatie Papaverweg 

Maandag tot en met Zondag is de praktijk van ‘Movement Matters’ aan de Papaverweg 46 in de NDSM-buurt van Amsterdam Noord geopend. Gratis parkeren voor de deur.

Locatie Distelweg

Maandagmiddag is de praktijk van ‘Movement Matters’ aan de Distelweg 74C in Amsterdam Noord geopend. Een prachtige locatie direct bij het water.

marielle movement matters

Eigenaar en behandelaar Oosterse en Westerse massages

Op jonge leeftijd fascineerde het idee mij dat het bewustzijn iets is wat je zou kunnen trainen. In mijn jongere jaren moest ik nog wat energie kwijt. Dit kon ik aan de theateropleiding aan de HKU en de dansopleiding K.I.M in Berlijn. Pas daar ontdekte ik hoe naast dansers, ieder mens zoveel baat had bij een goede massage.

Shiatsu-behandelaar-in-Amsterdam-Noord

Shiatsu behandelaar

Lichaamswerk heeft voor mij de weg geopend naar bewustzijn en transformatie op een eerlijke, directe en intense wijze. Ik help graag om anderen bewust te laten worden van dieper gelegen oorzaken van klachten en/of ziekte.

Shiatsu is een van oorsprong Japanse drukpuntmassage zodat levenskracht, oftewel Qi, weer vrij kan gaan stromen. Het is een intense maar zeer ontspannende massage die lichaam en geest in evenwicht brengt. Het is een oosterse massagetechniek waarbij uitgegaan wordt van samenhang tussen lichaam een geest. Het is gericht op het ondersteunen van het natuurlijk zelfhelende kracht van het lichaam.

Daarnaast geef ik diverse ontspanningsmassages en bied ik ook stevige massages voor het bovenlichaam aan.

Shiatsu-in-Amsterdam-Noord

Masseur

In mijn massages integreer ik Westerse en Oosterse massagetechnieken vanuit de ontspannings/klassieke massage en Shiatsu. Mijn missie is om lichaam en geest meer in balans te brengen door de ‘ki’ weer of beter te laten stromen. De focus ligt dus zowel op spier- als op energetisch niveau. Dat geeft een diepe ontspanning en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

sportmassage

Masseuse en behandelaar

Mijn uitgangspunt is om een gezonde verbinding te leggen tussen het geestelijke, emotionele en fysieke van de mens. Ik vind het belangrijk om je positieve energie en een goed gevoel mee te geven met mijn massages. Mijn specialisatie is Deep Tissue en sportmassages.

Ik heb het altijd heerlijk gevonden om fysiek bezig te zijn, zowel binnen als buiten in de natuur. Naast mijn opleiding sport-en ontspanningsmassage heb ik ook de Dansakademie gevolgd. Mijn leven stond toen in het teken van optredens en lesgeven.

De brug naar massage was al snel gemaakt nadat ik mijn danscollega’s massages had gegeven.
Tijdens de massage-opleiding kon ik mijn dansachtergrond goed gebruiken om het menselijke fysiek beter te begrijpen.