Duo Massage

Massage & Behandelingen

duomassage

Duo Massage in Amsterdam

Samen ontspannen…

Op veel dagen kun je bij Movement Matters ook samen ontspannen. Zo bieden we  duo-massages aan zodat je tegelijkertijd gemasseerd kan worden.

Naar jouw wensen…

Zin om een keertje met je vriend of vriendin te komen. Of iemand anders met wie je graag samen wilt ontspannen ? Je kunt bij de duo-massage kiezen uit een ontspanningsmassage, deep-tissue massagedetox-massage , zwangerschapsmassage van 60, 75 of 90 minuten. Of misschien vind je het een leuk cadeau voor voor je vader, moeder of buurman of buurvrouw

Samen ontspannen

We horen vaak dat bijzonder is om tegelijk gemasseerd te worden met deze duo-massage. Wanneer je weet dat die andere lieve persoon ook zijn portie ontspanning krijgt geeft dat een extra fijn gevoel.

Vandaar dat we er dit jaar ook voor gekozen hebben om een tweede ruimte te gebruiken waar duo-massages makkelijker naast elkaar kunnen plaatsvinden.

 

Weekendje in Amsterdam ?

De duomassage wordt vaak geboekt met zussendag, valentijn of weekendje weg.

Combineer een fijne massage met de lekkerste appeltaart van Nederland. Niet alleen heeft de buurvrouw van Waargenoegen hemelse appeltaart maar ook heeft ze goddelijke tosties. Check it out 😉

En wist je dat een vriend van ons fantastische tours aanbied in Amsterdam met Romantic Tours Amsterdam. Een aanrader !

 

 

Date idee ? Duo-massage

Misschien herken je het wel. De kinderen uit logeren bij opa en oma. Eindelijk een moment voor jullie twee. Echter liggen er nog miljoen to-do dingen op de plank. Waardoor ontspannen een onmogelijke opgave lijkt. Daarnaast lijkt het genieten van het samenzijn ook uitdagend.

Wanneer je het moment samenzijn inluid met een massage kom je weer dichter bij jezelf en de ander. Immer kan alles weer in een lagere versnelling. Wellicht kom je erachter dat veel dingen absoluut niet gedaan hoeven worden.

We zullen er alles aan doen om jullie in de watten te leggen.

 

Samen ontspannen ?

Schrijf jezelf in en ontvang tips om bijvoorbeeld elkaar te masseren