Duo-massage nu in Amsterdam Noord

Geschreven door Movement Matters

23/05/2019

Al een tijdje popel ik om je het nieuws te vertellen over de Duo-Massages die we gaan aanbieden bij Movement Matters in Amsterdam Noord. Op de zaterdag werk ik dan samen met Mariza. Vanaf deze week gaat ze aan de slag. Ik stel haar graag aan jullie voor.

sportmassage
Dit is Mariza in de zon.

Deep-Tissue master van Amsterdam Noord

Mariza’s specialisme is Sportmassage en Deep-Tissue. Ze is ook heel bedreven in het geven van duo-massages. Ik voel me vereerd dat ze voor Movement Matters wil komen masseren. Je voelt je direct bij haar op je gemak.

sportmassage-in-amsterdam-noord
Mariza in actie

Deze week vertelde ze me ook over een hele bijzonder massage. Eentje waarvan je über ontspannen van wordt. Deze massage heet AQAMA®. Mariza vind hem erg leuk om te geven 🙂

duomassage
AQAMA® kussen die gebruikt wordt

Wat is AQAMA® ?

AQAMA® massage is een vorm van massage waarbij de cliënt in rugligging op het met warm water gevuld AQAMA® kussen ligt. In deze uitgangshouding worden de speciaal ontwikkelde handgrepen voor massage aan de achterzijde van het lichaam gegeven waarbij de hand(en) tussen het kussen en de huid wordt(en) geplaatst. Doordat de spieren en gewrichten warm worden zullen deze makkelijk ontspannen. 

Toepassingsmogelijkheden: zowel gezonde mensen  als mensen met bijvoorbeeld gewrichts- en/of spieraandoeningen kunnen zeer goed behandeld worden. Ook bij stress is deze vorm van behandelen een groot succes.   

…. ideaal als je zwanger bent ?

Omdat er geen diep drukkende of wrijvende bewegingen gemaakt worden tijdens de massage, is het ook geschikt voor vrouwen die zwanger zijn.

duomassage
Duo-massage in Amsterdam Noord

En hoe zit het met de Duo-Massages ?

Mariza en ik hebben ooit samen bij het Masagehuys gewerkt. Dus we kennen elkaar al een tijdje ;). Het leek ons heel leuk om ook duo-massages bij Movement Matters aan te bieden. Elke zaterdag van 10:00 tot 14.30. Twee zaterdagen per maand niet, want dan geef ik samen met Claire de Kintsugi workshop bij Rumah Yoga in Amsterdam Noord.

Samen ontspannen…

Zin om een keertje met je vriend of vriendin te komen. Of iemand anders met wie je graag samen wilt ontspannen ? Je kunt bij de duo-massage kiezen uit een ontspanningsmassage, deep-tissue massage, detox-massage , zwangerschapsmassage van 60, 75 of 90 minuten. Of misschien vind je het een leuk cadeau voor vaderdag. Buurman & Buurman ; ). Stel je dit voor bij een dagje Amsterdam Noord.

massage-rug-in-amsterdam-noord
Duo-massage in Amsterdam Noord

Je kunt de duo-massage ook betalen met een strippenkaart of een cadeaubon. En wil je het jezelf nog makkelijker maken ? Installeer dan de boekings-app van Movement Matters en ontvang 5% korting met de code : ‘BOEKINGSAPP2019’

Wil je meer weten mag je natuurlijk ook altijd even bellen , appen of mailen 😉

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *