Ervaar ultieme rust door Movement Matters massage in Amsterdam

Amsterdam Noord, Deep Tissue Massage, gezondheid, massage, Massage salon | 0 Reacties

massage-gun-en-idee

Geschreven door Marielle kleyn Winkel

24/03/2022

Soms is een massage die zich richt op een specifiek deel van je lichaam simpelweg niet voldoende. Misschien ben je op zoek naar totale ontspanning of wil je op een compleet gevoel van welzijn. Een zogenaamde “Full body massage in Amsterdam” kan verwijzen naar een aantal verschillende massagestijlen in breed beoefende set van behandelingen.

Compleet gevoel van welzijn

Met deze term die zoveel verschillende technieken bevat, kunnen nieuwkomers het moeilijk vinden om te weten wat ze kunnen verwachten van een sessie. Er zijn ook een aantal belangrijke verschillen tussen de individuele behandelingen die de moeite waard zijn op te merken. Hieronder lees je daar meer over.

masseren Amsterdam

De voordelen van een massage in Amsterdam

Naast het feit dat je je over het algemeen lichter en meer ontspannen voelt, hebben studies aangetoond dat massage goed kan zijn voor lichaam en geest, in het bijzonder door:

 

  • Te helpen bij chronische pijn;
  • Het versnellen van jouw herstelproces;
  • Verbetering van de slaapkwaliteit;
  • Het helpen bij de spijsvertering;
  • Vermindering van angst;
  • Verlichting van hoofdpijn
massagehuys

Verschillende soorten massage

 

 

 

Als het de eerste keer is dat je je in de wereld van de massage verdiept, is een Zweedse massage  ( ontspanningsmassage )misschien een veilige gok. De masseurs gebruiken een goed uitgebalanceerde mix van lichte en stevige druk, en het proces is bedoeld om te ontspannen en nieuwe kracht te geven. Als je zwanger bent bieden we specifieke zwangerschapsmassages aan.

 

 

 

Deze vorm is zelden oncomfortabel, en de beoefenaars zullen al je spiergroepen methodisch behandelen. Als je een massage boekt bij Movement Matters weet je zeker dat je in de juiste handen belandt voor pure ontspanning.

 

 

 Van “the Why” tot “The Repair”

Deep Tissue Massages zijn intenser en richten zich op het verminderen van spanning en stijfheid door het stimuleren van de bloedtoevoer naar de spieren om hun herstel te versnellen. De druk is over het algemeen stevig en hoewel het niet de bedoeling is dat de behandeling pijnlijk is, kan het enigszins ongemakkelijk aanvoelen naarmate de kracht van de massage toeneemt. Na de behandeling zult je waarschijnlijk een beetje gevoelig zijn, maar dat zal in de 72 uur erna minder worden.

 

Als je leniger wilt worden, is sportmassage een veel wetenschappelijkere benadering die gebruik maakt van een breed scala aan technieken, waaronder actieve en passieve stretching om spierspanning los te laten en je bewegingsbereik te verbeteren. Masseurs zijn echter opgeleid om zich te concentreren op probleemgebieden, en de behandeling van een enkel gebied kan het grootste deel van jouw sessie in beslag nemen.

Wil je meer de diepte in en gaan voor een therapeutische behandeling ? We bieden diverse soorten aan. 

 

masseren Amsterdam

Wat kan je verwachten van een volledige lichaamsmassage

Een volledige lichaamsmassage duurt minimaal een uur, en de masseur begint meestal met een kort gesprek over de probleemgebieden om een idee te krijgen van wat je wilt bereiken met de behandeling(en). Hou in gedachten dat je je altijd op jouw gemak moet voelen om met duidelijk te kunnen communiceren wat jij graag wilt.

 

Zodra je comfortabel op de tafel ligt, brengt jouw therapeut olie aan. Houdt er rekening mee dat er geen vaste routine is voor een massage in Amsterdam. Afhankelijk van jouw behoefte start een therapeut op de plek waar jij wilt. Tijdens de behandeling word je bedekt met een handdoek. De masseur verschuift de handdoek naarmate zij aan de verschillende delen van jouw lichaam werkt.

Gebruik de rest van de dag om te ontspannen

Na de afspraak krijg je wat tijd om je alleen aan te kleden. Gebruik de rest van de dag om te ontspannen en drink voldoende water. Als je de volgende dag nog pijn voelt, kun je een warme douche nemen.

 

Heb jij nu ook al zin om een massage te nemen in de regio Amsterdam? Boek dan hier snel jouw behandeling voordat we vol zitten! Ps. Je kunt ook gezellig met zijn tweetjes komen 🙂

Wil je iemand verrassen ? Koop hier onze kadokaarten. 

Of geef een abonnement kado ! 

Related Articles

Related

Follow Us

Join

Subscribe For Updates & Offers

Wil je meer weten ? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en kom meer te weten over onze aanbiedingen , nieuws en bijzondere activiteiten. 

Follow Us

Sharing is caring

Help spread the word. You're awesome for doing it!