kadokaart

Massage & Therapeutische behandelingen

Update : tijdelijk geen mogelijkheid om kadokaarten aan te schaffen

Lieve bezoeker van Movement Matters,

ik wil je graag informeren over een tijdelijke verandering in onze dienstverlening. Op dit moment ben ik genoodzaakt om de verkoop van kadokaarten tijdelijk op te schorten. De reden hiervoor is dat de vraag naar behandelingen momenteel dermate hoog is, dat ik niet in staat ben om  extra reserveringen te accepteren en daarbijhorende communicatie zonder de kwaliteit van onze dienstverlening te compromitteren.

Ik begrijp dat dit teleurstellend kan zijn, vooral voor diegenen die graag het geschenk van ontspanning en welzijn aan hun dierbaren wilden geven. Echter, mijn prioriteit ligt bij het waarborgen van de hoogste standaard van zorg en aandacht voor de huidige loyale community van Movement Matters.

Ik hoop op je begrip in deze situatie. Zodra ik weer in staat ben om nieuwe boekingen te accepteren, zal ik met veel enthousiasme de verkoop van kadokaarten hervatten.

Houd de website en sociale mediakanalen in de gaten voor toekomstige updates. Ik waardeer je steun en geduld en je bent altijd vrij natuurlijk om online een boeking te maken.

Met warme groet,

Marielle van Movement Matters

.