Kom je kijken in Noord ?

  • Movement_Matters-Marielle-Massage-in-Noord-actie
    Movement_Matters-Marielle-Massage-in-Noord-actie

Kom je kijken bij mijn nieuwe massagepraktijk in Noord ? Voorheen zat ik met mijn yoga- en massagepraktijk in Amsterdam West, vooral omdat ik in dat stadsdeel  zo bekend was. Massagehuys en ITM Thai Hand waren jaren geleden werkplekken toen nog op een steenworp afstand. Ik weet nog dat ik er zelfs tegenop zag om in Noord te gaan wonen. Ik was zo bekend met Amsterdam West — > West Best en —–> Noord gestoord dacht ik…

 

movement-matters-verhuisd-naar-amsterdam-noord-massages

Tegenwoordig ben ik elke dag zo ontzettend blij als ik door dit  ‘Amsterdamse dorpje over het ij ‘ fiets. In dit stadsdeel kun je zeker nog wat rafelrandjes vinden. Daarnaast zijn yogascholen zoals Yogaschool Noord en Rumah Yoga erg populair en is er dus genoeg te doen voor lijf en geest. Het leek me te gek om ook met mijn massagepraktijk in Amsterdam Noord te zitten. Net voordat ik met verlof ging lukte het om een ruimte op de Papaverweg te krijgen. Vlakbij de Ceuvel ( favoriete hang-out ) en Neef Louis ( gevaarlijk leuke spullen). Mijn nesteldrang kon ik volledig botvieren op de nieuwe ruimte. Zoon Kik is bijna twee maanden en ik kan weer aan de slag 🙂

Het komende jaar wil ik gebruiken om alle behandelingen nog verder te verbeteren. Zo kun je dit jaar bij de Thaise Massages ook kruidenstempels verwachten. Tevens wil ik kruiden gaan kweken om de olies mee te verrijken. Ook wil ik me opnieuw verdiepen in Chi Nei Tsang ( Chinese buikmassage). Het is alweer een paar jaar geleden dat ik deze techniek leerde en ik wil graag weer ‘naar school’ om die kennis bij te spijkeren. Een fantastische massage trouwens die veel klachten met de stoelgang en andere gezondheidskwalen verhelpt.

Je leest het. Ik loop alweer over van enthousiasme over wat er dit jaar allemaal kan gebeuren. Bovenal hoop ik natuurlijk jullie gezichten te mogen verwelkomen. Je bent ook gewoon welkom voor een kopje thee of jus d’orange natuurlijk 🙂

 

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *