Leuke moederdag cadeaus

massage-gun-en-idee

Geschreven door Movement Matters

04/05/2021

Leuke moederdag cadeaus aan het zoeken ?

Eigenlijk lijkt alles te klein om soms te duiden hoe dankbaar we zijn voor onze moeder. Althans zo voelt het zo mij. Mijn moeder is zoals een berg. Rotsvast , onverwoestbaar en evenwichtig. Daar kan ik nog wel wat van leren 😉

Meestal geef ik een boek , want daar houd ze zo van. Maar ook vind ik het leuk om samen iets te doen. Waar ga jij voor dit jaar ?

Heb je al gedacht aan een massage ?

If I know what love is, it is because of you. – Hermann Hesse.

Bij Movement Matters bieden we duo-massages aan die wellicht ook leuk zijn om te geven voor moederdag. Of misschien wil je haar extra verwennen met een she-special ? Je moeder krijgt dan een voetenbadje en er wordt extra aandacht besteed aan het gezicht en handen en voeten. Speciale rozenolie wordt gebruikt en andere fijne essentiele oliën.

Of misschien wordt je wel blij van de volgende ideeën.

 

Dit is alweer een oude foto, maar hier zie je vier generaties van ons bij elkaar. 

Als ik iets heb gerealiseerd de laatste jaren is hoe (veer)krachtig de meeste moeders zijn. Ik heb echt een diep respect ontwikkeld. Elke zwangere vrouw die ik mag masseren bekijk ik vol ontzag.

Dus die ene dag per jaar mag best wat meer aandacht. Naar elke vrouw 😉

Dus hierbij wat tips om te doen.

1. Boek een paarden shiatsu workshop

Wat ? Echt. Het. is heel ontspannend om te doen. En daarna wordt je misschien wel de paardenfluisteraar van Amsterdam. Als je. het hebt over leuke moederdagcadeau’s

2. Neem een berg kleren mee en spreek af bij je thuis. Doe een foto samen selfie sessie in elkaars kleren. Met elkaars typische gezichtsuitdrukkingen.

3. Organiseer een thuis spa. Neem voetenbadjes, kleimaskers, warme sesamolie. Drink eigengemaakte smoothies en gemberthee en zet een playlist op van Joep Beving.

 

 

 

 

Overigens is zijn de beste moederdag cadeaus voor jonge moeders altijd nog opties met uitslapen, thuiskomen in een opgeruimd huis en iets met een nacht ongestoord kunnen slapen. 

Verder is dit misschien nog leuk. 

4. Ruim samen je moeders huis op. Met de marie Kondo manier in jaren tachtig leggings. 

5. Maak roze chocolade en giet deze in de eerste letter van haar voornaam. of gewoon in een vorm die je hebt. En versier het met vioolblaadjes. 

6. Dans een tango marathon. Geblindoekt. In het bos. 

En als je het perfecte moederdag cadeau hebt gevonden vergeet dan niet te vertellen hoeveel je van haar houdt. No matter what. 

Related Articles

Related

Follow Us

Join

Subscribe For Updates & Offers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean scelerisque suscipit condimentum. Vestibulum in scelerisque eros. Fusce sed massa vel sem commodo.

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties