LOMI LOMI TO THE MAX

massage-in-amsterdam-noord-lomilomi-massage

Near Me in the North LOMI LOMI to the Max….

Bijna is het zover. Vlakbij en binnenkort is er heuse bofkonterij ! Tussen 16 April en 27 April is er een heuse Lomi Lomi specialist bij ‘Movement Matters’. Moira  Mirck heeft zich verdiept in deze massage. Met haar zachtaardige natuur, spirituele aanleg, muzikale achtergrond en gedegen kennis van het menselijk lichaam , is zij de aangewezen persoon om deze Lomi Lomi lente-special bij Movement Matters te verzorgen.

Wat is Lomi Lomi Massage ? 

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Je komt echt in een andere wereld. 

Near Me

Near Me I can Find Another world

Dit zei eens een klant in de praktijk tegen me. Massage kan je echt in een andere wereld brengen. De ritmische massage van Lomi Lomi kan dit bij uitstek bewerkstelligen. Doordat de masseur jouw hele lichaam in een steady ritme masseert merk je dat je gedachtes naar de achtergrond verdwijnen. Langzaamaan kom je terecht in een toestand die tussen wakker zijn en dromen in ligt. Dit was ook de reden dat de klant zich in een andere wereld waande. Gelukkig is er altijd tijd achteraf om even bij te komen met een kopje thee.

Waar komt LOMI LOMI vandaan ?

De lomi lomi massage komt oorspronkelijk van Hawaï, waar deze massage werd uitgeoefend door sjamanistische geneesheren. In de 19de eeuw werden deze massage en de vele andere rituelen op Hawaï een tijdlang verboden toen Amerikaanse missionarissen hier met de scepter zwaaiden.

dus geluk…nu dus dichtbij…in Amsterdam Noord. Another world near me..

Near-me-lomi-lomi

En wie geeft er deze April deze fijne massage ?

Moira Mirck geeft deze massage. Ken je haar al ? Moira : ik breng je in de ervaring van het moment. De ’tempel stijl’ lomi lomi welke ik beoefen, wordt ookwel gezien als transformatie ritueel. Al wat overbodig is geworden, dat wat jou niet langer ondersteund, mag worden losgelaten. Dan rest er een vanzelfsprekendheid van alleen nog maar zijn, omarming van wie je bent. Niets meer of minder. Liefdevol. Dit te kunnen geven is een groot goed.

Nog even wachten…maar bijna.. en je kunt op de tafel komen liggen.

massage-in-amsterdam-noord-moira

Ben je nieuwsgierig ? Je kunt ook altijd even bellen of appen van te voren ( 0611414578) of mailen naar marielle@movementmatters.nl

Wist je trouwens dat we ook Duo-Massages aanbieden en therapeutische behandelingen zoals Shiatsu en Chi Nei Tsang ? Je bent ook welkom op onze stiltedagen.

Fijne lente allemaal,

liefs ,

Marielle

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *