Mariëlle kleyn Winkel

De kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Eenmaal terug op Nederlandse bodem wilde ik graag meer leren over de kunst van het masseren. Om me heen merkte ik hoe veel mensen kampte met de stress van alledag en eigenlijk ook niet lekker in hun vel zaten. Mijn missie is om anderen weer te laten ervaren hoe sterk de kracht is van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Naast het behandelen met massages geef ik ook met veel plezier les in massage en yoga en leer veel van mijn studenten. Na 10 jaar bestudering van Asthanga Vinyasa geef ik nu les op verschillende plekken in Nederland en Europa. Aan de universiteit voor Yoga, Vivekandana Yoga Anusandhana Samsthana in Bangalore kwam ik in aanraking met de therapeutische werking van Yoga

Thai Massage Marielle kleyn Winkel

In de lessen die ik aanbied merk ik dat mijn achtergrond in dans en bewegingstheater doorwerkt in de yoga-beoefening. In zowel de yoga als massage-lessen maak je gebruik van het lichaam om zo jezelf beter te leren kennen.

Deep Tissue Massage , Amsterdam , Massage , Spaarndammerbuurt, Amsterdam-West, ontspanning, spierpijn, behandeling

 In mijn lesgeefpraktijk vind je een combinatie van een nuchtere aanpak waarin speelsheid en humor belangrijke waarden zijn.

<script type=”text/javascript” src=”//downloads.mailchimp.com/js/signup-forms/popup/unique-methods/embed.js” data-dojo-config=”usePlainJson: true, isDebug: false”></script><script type=”text/javascript”>window.dojoRequire([“mojo/signup-forms/Loader”], function(L) { L.start({“baseUrl”:”mc.us6.list-manage.com”,”uuid”:”2c297d5480″,”lid”:”ae99bffc43″,”uniqueMethods”:true}) })</script>