Kriebelmassage

Massage & Behandelingen

massage salon

Kriebelmassage

Hou je ervan gekriebeld te worden ? Dan is deze massage wat voor jou. Zachtjes wordt je rug , armen, schouders en gezicht gekriebeld zodat je ultiem ontspant.

Kom tot rust in onze lightroom Lumi of de caveroom Terra. Ervaar de oase in de randstad. 

Ervaar de allerlichtste touch

In tegenstelling tot de gekende massages, wordt bij kriebelmassages geen of amper druk uitgeoefend. Er wordt gewerkt met zachte vederlichte aanrakingen. Zachte deugddoende strelingen die je intens laten genieten en tot rust komen.

De aanrakingen bij een kriebelmassage gebeuren in de eerste plaats met de handen en de vingertoppen. De vedermassage is een intuïtieve massage. De massage is dus nooit dezelfde en voor elke persoon anders.

ASMR liefhebbers

Dit soort massage is uiterst aantrekkelijk voor mensen met ASMR (Autonomous Sensory Meridian Respons). De lichte aanrakingen zorgen voor een heel aangenaam gevoel dat vergelijkbaar is met een ASMR-tinteling en dit zelfs nog intenser. Tijdens de massage kan ook ASMR-muziek opgezet worden op verzoek.

Tijdens de vedermassage houd je jouw ondergoed gewoon aan. Olie komt er niet aan te pas.

(P.S. vedermassages zijn absoluut geen erotische massages)

Kriebelmassage , een unieke ervaring

Een lichte aanraking kan heel goed het feel-good hormoon endorfine stimuleren. Endorfine heeft een hele krachtige en pijnstillende werking. Deze massage werkt ook bij zwangerschap of wanneer je door welke medische reden dan ook niet met stevige druk kan worden aangeraakt.

Je vind deze massage niet op veel plekken. En als je wilt kun je hem ook als toevoeging boeken aan je ontspanningsmassage. Wist je trouwens al dat we ook Massage Memberships hebben zodat je maandelijks toekomt aan je portie zelfzorg. 

Zacht voor jezelf zijn ? 

Schrijf jezelf in en ontvang tips om beter te ontspannen.