Waarom je als vaste klant zoveel voordeel verdiend

Voordeel

Waarom je als vaste klant zoveel voordeel verdiend op massages. Een massage is nog steeds een luxe-product. Het liefst zou ik in ruil voor planten en boeken ieder die het nodig heeft met liefde een massage geven. Maar dat is geloof ik nog niet een algemeen geaccepteerd betaalmiddel. Daarom wil ik ook graag diegene die ik vaak op de massagetafel zie een mooie korting aanbieden. Als je vaker komt, betaal je minder. Loop gerust eens binnen bij ‘Movement Matters’ aan de Papaverweg 46 in Amsterdam Noord om te informeren naar de mogelijkheden.

Strippenkaart

Naast de reguliere losse massages wil ik mijn vaste klanten graag belonen met een oplopend voordeel bij een strippenkaart of abonnement.

Met deze strippenkaarten en abonnementen heb je meteen een goede reden om met regelmaat een massage te hebben. Je voordeel is niet alleen financieel, het is ook een continuïteit met het onderhoud van je lichaam.

Movement Matters Massage in Amsterdam Noord Strippenkaart

  • Bestel 3, 5, 10 of 12 massages in één keer. Nu tot 12% combinatie voordeel!

Cadeau aan jezelf 

Het werkt positief op je gemoedstoestand als je weet dat je na dag hard werken op de massagetafel ligt. Het is fijn om jezelf een massage cadeau te doen. Handig is om massages vooruit te plannen. Zo weet je zeker dat je toekomt aan je portie rust en ontspanning. Wat ik vaak van klanten hoor is dat het laatst is waar ze aan denken om ook even ‘niets’ te doen. De dag raast voorbij. Voor je het weet heb je nog geen moment echt rustig aan gedaan.

Plan de Campagne 

Op een massagetafel liggen kan helpen om ook die ‘uit’ knop te vinden, want zelfs thuis op de bank is het soms nog even e-mail checken. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg ervoor dat dat die plek in de rustige oase van de stad een plek is waar je steeds naar terug kunt keren. Samen met jou kan ik een plan maken om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen, wat past bij jouw agenda en jouw mogelijkheden.

 

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *