Microdosing Massage

Massage & Therapeutic Treatments

microdosing

Microdosing Massage

Verdiepende therapeutische behandeling

Deze therapeutische behandeling is bedoeld voor diegene met en zonder ervaring met microdoseren van psilocybine. Je bent onder begeleiding van ervaren deskundigen uit ons team . Het microdoseren van psilocybine i.c.m lichaamwerk geeft op een zachte maar krachtige wijze verdieping en inzicht. Hiermee heeft het een complementaire werking. 

Doordat er sprake is van een microdosis zul je niet gaan trippen. De meeste mensen ervaren de effecten als aangenaam. Wie weet herrinerd het je aan een bewustzijnsstaat die je hebt ervaren tijdens een meditatie-techniek, vastenperiode , yoga of een speciale ontmoeting of ervaring.

Natuurlijk

De processen die in onze hersenen worden geactiveerd door psilocybine zijn eigenlijk vrij natuurlijk. De betrokken stoffen worden ook door ons eigen lichaam gemaakt : zoals serotine. Zo komt er ook extra serotine en oxytocine vrij bij het geven en ontvangen van een goede massage.

De combinatie microdoseren en het ontvangen van een goede therapeutische massage heeft een extra krachtige en inzichtelijke werking die daarbij ook nog eens veilig is. Je bent in goede handen , maar natuurlijk is het essentieel dat je zelf ook het nodige voorwerk doet.  Belangrijk is om een focus , doel en intentie te hebben. Hier gaan we later op in.

Wil je deze behandeling ondergaan ? Vul naast het boeken ook dit intakeformulier in.

Microdosing

Bewustwording

Genezing en bewustwording

Inmiddels beginnen steeds meer mensen zich bewust te worden wat microdoseren voor hen kan doen. Variërend van meer productiviteit en creativiteit tot het verminderen van pijn of specifieke medische klachten. Het kan gezien worden als een middel om :

 

  • Je bewustwordingsproces te versnellen
  • Je genezing te maximaliseren
  • De leiding te nemen over je eigen leven.

Microdosing als hulpmiddel voor genezing

Belangrijk is om in acht te nemen dat psychedelica zogenaamde ‘niet-specifieke mentale versterkers’ zijn. De voordelen en effecten die we hieronder noemen zullen niet altijd voor iedereen gelden. 

Jij bent de sleutel

Sommige voordelen van microdosing worden nu wetenschappelijk onderzocht, in alle gevallen is microdosing een hulpmiddel maar zeker geen oplossing voor al je problemen.

Uiteindelijk ben jij degene die de inzichten actief moet integreren in je leven, een (microdosing) coach kan daar echter zeker bij helpen. Movement Matters werkt samen met Miss Microdose die ook langdurige trajecten aanbied om je te kunnen begeleiden.

Mentale voordelen van Microdosing

Een greep uit de vele (mentale) voordelen van microdoseren : 

Fysieke voordelen van Microdosing

Fysieke (lichamelijke) voordelen van microdosing

Deze voordelen worden ook omschreven bij het Microdosing Institute.

Goede setting voor de behandeling

De behandelaren die deze Microdosing Massage geven hebben zelf jarenlange ervaring en ook in het begeleiden van mensen op individueel en groepsniveau.

We zorgen voor een veilige warme prettige setting en zullen zorg dragen voor jou.

Ervaring en goede zorg 

Elsa is naast haar jarenlange ervaring op dit terrein ook psycholoog en bekend met trauma healing en regressie therapie. Mariëlle heeft ook een achtergrond in het begeleiden van mensen in intensievere trajecten voordat ze Movement Matters begon. Bartosz is ook een ervaren mens op dit gebied. 

De massage is uiteraard afgestemd en er zal intuïtief gevoeld worden wat er nodig is. Van te voren nemen we contact met je. We bespreken hetgeen wat belang is met je  en zullen je vragen stellen.

Ook vragen we je een intentie te zetten. Dit betekent dat je aandacht stuurt naar wat op dit moment belangrijk voor je is.  Probeer te voelen wat je nodig hebt. Is dat een bepaalde uitdaging in je leven of speelt er een bepaald thema in je leven ?

Wees welkom

We hopen dat we je hierdoor nog beter kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen.

Een ritueel voor geborgenheid

Set en Setting

Het maakt verschil hoe je een massage inpland. Prop je de massage tussen tal van afspraken of zorg je ervoor  dat je dag wat leger is zodat je de werking ervan goed kunt intrigreren en kunt navoelen ?

Nog belangrijker is dit bij het ondergaan van een microdosing massage. Duiken in de oceaan van je onderbewustzijn kun je het beste doen als je in een goede geest bent, in goede conditie en met iemand waar je comfortabel en prettig bij voelt.

Wij dragen bij aan een fijne setting en zullen goede zorg voor je dragen. Belangrijk is voor jezelf dat je in de periode voorafgaand je niet laat storen door je telefoon of mensen om je heen en dat je bij ons komt met een nuchtere maag. Uiteraard bespreken we dit allemaal van te voren met je.

Waarom ?

Het is ook belangrijk om jezelf de vraag te stellen waarom je deze behandeling wilt ondergaan. Als je ergens aan wilt ontsnappen, verveelt bent of je wilt iets vervelends vergeten dan kom je waarschijnlijk bedrogen uit. Maar als je het doet om over jezelf te leren, over je relatie met anderen , over je lichaam of als je in nauwer  contact wilt komen met je spirituele of mystieke kant dan zal dit ongetwijfeld ook naar boven komen.

 

Voorbereiding

Intentie

Een week van te voren

Een week voor de Microdose Massage nemen we contact met je op. In dit gesprek kijken we samen naar je doel en je fysieke en mentale gesteldheid. We vragen je om een intentie te zetten.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is voor de meeste dingen belangrijk. Het kan fijn zijn om je comfortabel te voelen in je lijf. Kijk of je rustige lichaamsbeoefening kunt doen zoals yoga. Rust waar kan en doe geen zware training.

Probeer caffeïne te vermijden, in elk geval op de dag van massage zelf.  Omdat stoppen met koffie hoofdpijn kan veroorzaken is het handig al een week eerder te stoppen.

Voeding en rust

Drie dagen van te voren

Idealiter  prepareer je jezelf door middel van de beoefening van yoga of thai chi. Het is ook gunstig om een paar dagen , of minstens op de dag zelf een licht dieet te volgen.

Wie weet vind je het fijn om van te voren in de natuur te wandelen, te mediteren of een fijn boek te lezen. Vooraf een bad of douche nemen helpt om het vuil en energie van de dag kwijt te raken en je schoon en klaar voor de behandeling te voelen.

Op de dag zelf
  • Zet je telefoon uit
  • Eet iets lichts of eet helemaal niets
  • Kom met een nuchtere maag
  • Eet geen dierlijke producten en zeker geen kaas.
  • Draag comfortabele losse kleding
  •  Kijk of je ruimte kunt maken voor ademhalingsoefeningen of yoga.
  • Vermijd contacten die je stress opleveren.

Let op : Daar we in combinatie werken met een microdosering van psilocybine zal het niet erg zijn als de dag toch anders loopt. Zoals gezegd ervaren de meeste mensen de massage en behandeling in combinatie microdosering als aangenaam. Je zult meer open staan , maar je bent zeer zeker niet aan het trippen. Het maakt je enkel meer bewust van hetgeen er al is.

Verwerking en vervolg

Na afloop

Na afloop van de behandeling is er de ruimte om wat dingen op papier te zetten. We hebben een lichte snack en een huisgemaakte thee voor je. Mocht je dichtbij wonen raden we aan om wandelend naar huis te gaan. Neem de tijd om te staren naar de dingen om je heen. Wie weet kun je bij mooi en warm weer nog even “maanbaden”.

Tips & Advies

We zullen je ook wat tips en adviezen sturen en een fijne playlist met mooie muziek voor thuis.

Omdat we deze massage willen aanbieden in een rustige setting is gekozen om dit voorlopig alleen aan te bieden op de Zondag, Maandag en Woensdagavond.

Het medicijn

De werking

Het effect kan voor een ieder heel verschillend zijn. Dit komt door gewicht, spijsvertering, gevoeligheid , tolerantie, of door simpelweg je humeur. Dit is ook de reden dat we van te voren en na afloop met elkaar in gesprek gaan.

Zachte Krachtpatsers

De huisgemaakte chocolaatjes worden gemaakt door @Miss Microdose

*Biologische rauwe cacao

* Psilocybine 1,5 gram

*  bereid met de ho’oponopono intentie

Begeleidingstraject

Mocht je tijdens of voor of na de behandeling een begeleidingstraject willen doen op het gebied van microdoseren raden we deze microdose coach – @Missmicrodose uit Amsterdam Noord aan.  Wij werken met haar huisgemaakte biologische vegan chocolade met psilocybine bereid met de ho’opono intentie :  De zachte Krachtpatsers. 

 We prijzen ons gelukkig om met haar samen te werken.

Meer weten ?

Wil je meer weten over de makers van dit (plant)medicijn ? Lees hier meer over Miss Microdose en haar partner.