Moederdag en Vaderdag is eigenlijk voor iedereen

Geschreven door Movement Matters

09/05/2019

Deze maand is het weer zover. Dagen om je allerliefste moeder of vader in het zonnetje te zetten. Als ze er nog zijn, als je ze nog ziet en als je er zin in hebt. Maar eigenlijk vind ik dat nog veel meer mensen extra bedankt mogen worden tijdens Moederdag en Vaderdag. In de massagepraktijk hoor ik dagelijks verhalen over mensen die zorg dragen voor hun naasten. Of ze nu groot zijn of klein, wel of geen bloedband, daar mag best wel even stil bij gestaan worden.

Massage-in-Amsterdam-Noord

Dit is alweer meer dan een jaar geleden. Mijn lieve oma naast me op de bank en aan mijn andere zijde mijn moeder. Twee sterke vrouwen die met heel veel liefde en aandacht hun kroost hebben grootgebracht. En nog steeds eigenlijk voor veel mensen klaar staan. Ik ben ze heel erg dankbaar. Als ik iets aan mijn kinderen zou willen meegeven is dat de natuurlijke aard van de mens altruïstisch is. En of ze dan als voorbeeld naar mijn moeder kunnen kijken.

Moederdagkado

Mijn moeder is niet de persoon die je het meest blij maakt met een massage. Zoals ik haar ken vind ze het fijn om te wandelen in de natuur. Samen een dag doorbrengen op een mooie plek en iets eten wat lijkt op tomatensoep wordt de beste optie. Heb jij nog inspiratie nodig voor zondag ? Of heb jij een tip voor mij ?

  • Een massage als kado. We hebben mooie giftvouchers die we op de post kunnen doen of digitaal kunnen versturen.
  • Leer een aantal buurtkinderen masseren en laat ze op moederdag aanbellen met een voetenbad in hun hand. Succes verzekerd.
  • Laat je vrouw / moeder / lief persoon die zorgt voor iemand kidnappen door Mirte, Mirjam of mij en naar Movement Matters brengen. Wij leggen haar in de watten.
  • Geef een Kintsugi-workshop cadeau voor de aankomende maanden.
  • Een maand lang naar Yoga Nidra in Noord.
  • Een week lang Appeltaart bij Waargenoegen
  • Twee films achter elkaar zien bij FC HYENA en dan iets met wijn. Fijn!
  • Of pak het groots aan en geef haar het ‘Revitalize Now’ pakket van Movement Matters.

Omdat (bijna) iedereen wel voor iemand zorgt is moeder en vaderdag ook voor jou…

Misschien ben ik wel een rare dokus dat het liefst zou zien dat mensen elkaar meer zouden bedanken en waarderen voor elkaars zorg. Mijn kinderen worden soms ook verzorgd en gekoesterd door andere opvoeders. Dus mijn motto is dan ook om deze mensen ook te bedanken voor dit afgelopen jaar. Wie zijn dat voor jou ?

Hieronder zal ik een totaal ‘Noord-Gestoord’ foto delen toen ik zwanger was van de tweede. Misschien kun je zo’n dergelijke foto nog wel in een oud foto-album vinden in je ouderlijk huis. Bo is hier geloof ik mijn portemonnee aan het ritselen.

Moederdag

en dan nu wat tips voor die vaders..

Voor de gemakspapa’s onder ons..

Wist je dat Movement Matters ook een App heeft? Kijk hier hoe je hem kunt downloaden en gebruik de kortingscode BOEKINGSAPP2019 voor een korting van 5% op je boeking.

Fijne Moederdag en Vaderdag allemaal !

massage-amsterdam-noord

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *