Come as you are

Niet je best doen

Soms voel je je meer gespannen dan ontspannen. Meer moe dan fit. Meer lijk dan levend. Dat kan. Soms is het leven zo. Daarom vind ik het belangrijk als je dat ook gewoon kan zijn als je je zo voelt. Ook buitenshuis. Want niet alles hoeft #instagram #fitmom of #superhealthykillerbody te zijn.

Come as you are. Kom zoals je bent. Kom natgegooid met modder, nat van het bleekmiddel. Vind ontspanning door niet je best te doen om ‘goed voor de dag’ te komen. Rol je bed uit en stap op je fiets richting de massagepraktijk. Rol daarna eventueel je bed weer in.

ontspanning-in-amsterdam-noord

Come as you are

Zo’n jaren 90 grunge nummer komt soms verdraaid dicht bij de werkelijkheid. Soms voel je je verpulverd als een nootmuskaatbal of alsof je door een blender bent gedraaid. En dan nog iets met donkere kringen onder je ogen en je benen waaraan een molensteen lijkt te hangen. Iets met ongekamd haar en ergens aan de achterkant van je shirt een spuugvlek. En dan heb ik het hier niet over pasgeboren ouders. Soms voel je je gewoon afgeragd. 

ik-ben-ontspannen

Zonder mooie filter is ontspanning vinden in gaarheid

Ik vind het heerlijk als ik gewoon ergens , naast mijn huis helemaal mezelf kan zijn. Bij Movement Matters kan dan ook. Hier mag je komen zonder mooie filter. Soms heb je van die periodes dat je meer slapend dan wakker voelt, of meer afgeragd dan fit. Het liefst laat je je haren ongekamd en houd je je pyjama aan. Van 29 Okt tot 3 November houden we dan ook Pyjamadagen. Kom ‘as you are’ naar de praktijk met wallen, ongekamd haar en je meest lelijke pyjama. Ik beloof dat ik er ook 1 aan heb.

ontspanningdoorluizijn

Slaapmuts cadeau

Let op…. alleen als je in een lelijke pyjama tussen 29 Oktober en 3 November komt ontvang je een schattige slaapmuts. Ik , Mirte en Mirjam beloven ook onze meest verschrikkelijke slaapkledij aan te trekken. En ik camoufleer mijn wallen niet. Zie hier ook het Facebook Event

Boek een massage en je krijgt dan een koddige slaapmuts cadeau.

Extra tips voor de verder Pyjamadag

  • Zorg dat je genoeg voedsel in huis hebt! Denk aan gezonde dingen, maar ook de verwendingen. Iets met handfruit, chocolade en lekkere soep die je al eerder had gemaakt. Of de heerlijke appeltaart van Waargenoegen.
  • Probeer de tv zolang mogelijk uit te laten en de tablets opgeborgen en je telefoon op vliegtuigstand. 
  • Mocht er binnen ineens de suffigheid toeslaan, ga dan gewoon naar buiten. Over de pyjama de laarzen aan, een extra vest aan, een warme jas en op weg naar het t’Twiske.

massage in amsterdam noord

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *