Over Lucia

Proffesioneel no-nonsense vakmanschap

Proffesionele handen

Ervaar de krachtige handen van Lucia

Kennis van olie

massage salon

Weet wat voed

massage salon

Voelt wat nodig is

masseur Lucia

Massages in Amsterdam Noord en Zuid

Lucia heeft gouden handen en masseert al vele jaren in Amsterdam. Ze zet haar professionele vakmanschap sinds vorige jaar in bij Movement Matters in Amsterdam Noord. Daarnaast geef ze massage in Amsterdam Zuid bij een mooie massage salon.

Lucia is een bescheiden masseur met een duidelijke no-nonsense stijl. Ze is dit jaar  begonnen bij Movement Matters maar ik hoor lovende woorden. Diegene die haar gouden handen hebben mogen ervaren zijn erg te spreken. Ze is al geruime tijd aan het werk als behandelaar. Ze draagt daarnaast zorg voor haar dochter.

Waar ze kan probeert ze in verbinding te komen met haar innerlijke rust. Ze straalt rust en kalmte uit, maar in haar vrije uren zoekt ze ook de meditatie op. Ook vind ze het leuk om bijzondere muziekinstrumenten te spelen en houd ze van lachen.

Geeft podium aan jou

Als je bij haar op de tafel komt liggen voel je dat ze veel energie te geven heeft. Zachte handen die weten wat ze doen. Dit is wat ik over haar kan schrijven. Het meest bijzondere is nog dat ze amper wat over haarzelf verteld, vandaar mijn eigen woorden. Ze geeft het podium aan jou.

In haar jongere jaren heeft ze veel van Azië gezien, maar nu geeft ze veelal massage in Amsterdam Zuid en Noord. De oeroude traditionele manier om het lichaam te genezen heeft ze ook van dichtbij in het Oostelijke werelddeel gezien.

Een massage bij Lucia

Lucia weet hoe ze stevig kan masseren en weet daarnaast veel van tradionele Aziatische stijlen. 

Daarnaast is ze ook yogadocent en is bekend met manieren om verbetering aan te brengen in je leefstijl. 

 

Krachtige massages

Tekst 

Kijkt naar je klachten

Tekst 

Geeft jou ruimte

Tekst 

Lucia was een geweldige masseuse, luisterde aandachtig naar wat ik nodig had,ik voelde me in goede handen.

Melanie

Super persoonlijke aandacht. Niet zomaar een voor de hand liggende massage maar echt met gevoel en aandacht voor wat ik nodig had.

Serin

Hele relaxte massage ruimte, de kamer ruikt lekker, het massage bed is verwarmd. De massage was ook erg goed, ze had speciaal aandacht aan m’n nek en schouders gegeven. Dit voelde 1 dag later wel beurs aan, maar op dag 2 voelde het veel losser. Ik kom hier zeker terug!

Petra

Meer in je kracht ? 

Schrijf je in en ontvang tips om beter in je vel te zitten.