over Mirte Simons

Mirte Simons

 

In mijn massages integreer ik Westerse en Oosterse massagetechnieken vanuit de ontspannings/klassieke massage en Shiatsu. Mijn missie is om lichaam en geest meer in balans te brengen door de ‘ki’ weer of beter te laten stromen.

De focus ligt dus zowel op spier- als op energetisch niveau. Dat geeft een diepe ontspanning en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Het thema (lichaams) bewustzijn heeft me altijd geboeid. Mijn hele leven heb ik veel gedanst, wat een grote passie van me is.  Tijdens een lange reis in Zuid Amerika ben ik me meer gaan verdiepen in yoga en hier ben ik ook begonnen met masseren als ‘ruilmiddel’ om te kunnen blijven reizen.

Na vele jaren masseren als hobbyist besloot ik mij terug in Nederland verder te verdiepen in massage en zodoende volgde ik een cursus klassieke massage in 2012 en hiernaast een cursus Reiki om me meer te bekwamen in energetische aanraking. Ik zocht naar een manier om het fysieke en energetische meer te verbinden en ben daarom de 4jarige opleiding tot Shiatsu therapeut gaan volgen. Deze manier van aanraken vind ik het mooist en het meest compleet omdat het deze twee werelden (het fysieke en energetische) weer kan verbinden en het daarnaast een krachtig middel is om ziektes te voorkomen en helpen genezen.