Over Tina

Over Tina

Met mijn behandelingen wil ik de energie weer laten stromen, waardoor balans en harmonie hersteld kan worden. Het is een kado om de client met een zachte glimlach weer van de massagetafel te zien komen. Ik vind dat we floreren , mentaal, fysiek en spiritueel als onze energie stroomt. Hoop je graag op de tafel te mogen behandelen.

Tina omschrijft zichzelf als inspector gadget, een leergierige onderzoekster op het gebied van ( Aziatische ) massages en behandelingen. Ze heeft zowel Chinese als Japanse accupunctuur gestudeerd. Na verloop van tijd merkte ze dat veel van haar cliënten het prettiger vonden om deze techniek te ervaren met gebruikmaking van druk van haar duimen i.p.v naalden.

Door haar ervaring en grote kennis kan ze haar massage precies op maat maken en op je wensen afstemmen. Naast haar studie blijft ze investeren in workshops en lessen en raakt daar erg enthousiast over. Tina woont samen met haar man en zoontje in Amsterdam. Zelf groeide ze op in de bossen van zweden en heeft dit erfgoed ook meegenomen in haar verdere leven. Ze is nog steeds gebiologeerd door het wonder van de natuur.

 

Het is bijna surreëel dat iemand met haar kunde en kennis voor een opdrachtgever werkt. Echter heeft de periode van Covid-19 ook veel verandering voor haar betekent op werkgebied, vandaar dat er ruimte voor haar is om bij Movement Matters te starten. Het massage menu zal binnenkort ook uitgebreid worden met een aantal van haar speciale behandelwijzen , die ik van harte aanbeveel.

Zo geeft Tina ook Japanse Face Lift massage ( wow ) en geeft ze accupressuur met speciale stemvorken. Hierdoor voel je nog meer hoeveel je lichaam eigenlijk uit water bestaat. Dus houd vooral de website in de gaten voor meer informatie en probeer het uit 😉