Ken je dat gevoel ? Dat je vast zit en weinig energie hebt. Je voelt je een oude versie van wie je ooit was. Ik kan je vertellen… Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Dit jaar was een mooie leerschool om te kijken welke dingen helpen om je energieker, vitaler en kalmer te laten doen voelen. 

Deze fijne dingen heb ik gebundeld in een ultiem ontspannend pakket. Op deze manier geef je aandacht aan die verschillende kanten van jezelf en is het ook bewezen effectief. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor de samenwerkingen die ik ben aangegaan voor het ‘REVITALIZE NOW’ pakket. Het zijn stuk voor stuk mensen die ik een warm hart toedraag. Je kunt het zien als een soort duwtje in de goede richting.

massage-in-amsterdam-noord
  • LICHAMELIJKE ONTSPANNING

Ontspanningsmassage van 60 minuten
– gegeven door Mariëlle Kleyn Winkel eigenaar van Movement Matters

  • KALME GEEST

Yoga Nidra sessie van 30 minuten
– gegeven door Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh

  • INTROSPECTIE

Coachingssessie van 90 min
– gegeven door coach Roy Richardson

  • VERBONDENHEID & CREATIVITEIT

Kintsugi workshop van 120 minuten
– in samenwerking met Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh

  • GEZONDE VOEDING

Clean-eating advies / e-boek en maandmenu
– gegeven door voedingsdeskundige Emmy Schoenmakers

“Being holistic doesn’t mean mumbling mystical mumbo-jumbo all the time, it means seeing the reality as it is, without giving in to either supernatural nonsense or intellectual arrogance.” 
― Abhijit Naskar

Uit ervaring weet ik dat het makkelijker is om soms losse sessies te boeken dan om een hele dag of weekend vrij te maken. Vandaar dat jij zelf kunt bepalen wanneer je deze sessies wilt ondergaan in de komende 3 maanden.

De massage en Yoga Nidra sessie vinden plaats bij Movement Matters aan de Papaverweg in Amsterdam Noord. De Kintsugi workshop vindt plaats bij Rumah Yoga aan de Distelweg in Amsterdam Noord. Elke maand is er een mogelijkheid om deel te nemen, zie hier voor het complete overzicht van alle data en extra informatie. 

Voor de coachingsessie kun je een directe afspraak maken met coach Roy Richardson. Er wordt dan gekeken welke plek voor jou het fijnst is (mits binnen Amsterdam e.o.). Het e-boek en maandmenu voor gezonde voeding krijg je in je e-mail inbox.

massage in amsterdam noord