Stoelmassage

Massage & Behandelingen

stoelmassage in amsterdam noord

Stoelmassage

Misschien ken je de stoelmassage van je werk in Amsterdam ? Nog voor corona hadden bedrijven vaak een budget beschikbaar voor stoelmassage.

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt.

Een stoelmassage is gericht op houding- en werkgerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken.

Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Hierdoor wordt de drempel om mee te doen verlaagd.

Voordelen van een stoelmassage

Een massage op het werk is een geweldige optie voor mensen die drukke, hectische levens leiden. De verkorte, 10 tot 25 minuten durende stoelmassages op kantoor zal ontspannen. Tevens zal het energie geven en een hernieuwde kracht in iemands dag brengen. De voordelen op een rij :

  • Verminder spanning
  • Pijnstilling
  • Betere concentratie

Veel achter de laptop ?

Heb jij een kantoorbaan en werk je nu zo veel als mogelijk thuis door de maatregelen?

Merk je nu de tijdelijke situatie toch iets langer duurt dan je verwacht had, je werkplek niet meer comfortabel is. Je last begint te krijgen van je nek en schouders of je rug.

Hoe zou het zijn als je een moment op de dag hebt om te resetten en op te laden, je pijnlijke of vermoeide spieren gemasseerd worden en dat je daarna met hernieuwde energie weer je werkzaamheden op kunt pakken.

Thuiswerk pijn ? 

Schrijf je in en ontvang tips om van je pijnlijke schouders af te komen.