Top Rated Salon 2018

Dit jaar heeft het boekingsplatform Treatwell  de ‘Top Rated Salons’ van 2018 bekend gemaakt. Movement Matters is door klanten gewaardeerd met deze stempel. Voor mij een goed moment om mijn oorspronkelijke missie onder de loep te nemen. Waar voldoet een goede massagesalon en goede masseur aan ? Waarom vind ik het zo belangrijk om anderen te masseren ? Waarom doe ik dit werk zo graag. Wat zou ik kunnen verbeteren ? Dat hoor ik natuurlijk ook heel graag van je. Ik heb geen baas die me verteld of ik nog wel naar behoren functioneer, dus dat functioneringsgesprek doe ik dan maar ook van tijd en wijlen met mysterie-guests en een kritisch introspectief gesprek met mezelf.

Dansend naar je werk

Op de vensterbank van de massagepraktijk staat het boek ‘Dansend naar je werk’ van Maximiliaan Winkelhuis. Negen van tien keer ga ik zeer verheugd naar Movement Matters om daar massages te geven. Dat komt door de klanten die ik mag ontvangen en mag behandelen. Het is een ontzettend leuke klantenkring die in de massagepraktijk komt. Van iedereen leer ik weer iets nieuws. Het laat me verwonderen over het menselijk lichaam. En het laat me respect krijgen over de veerkracht van de mens. Ik ben dan ook dankbaar als mensen terug komen en me het vertrouwen schenken om hen te masseren. Dit jaar hebben de klanten  de stempel Top Rated Salon aan Movement Matters gegeven. Ontzettend bedankt daarvoor !

Movement_Matters-Marielle-Massage-in-Noord-actie

Waar voldoet een goede massagesalon aan ?

Ken je het boek Homo Deus van Harari ? Een magnifiek boek waarin deze geschiedkundige uitleg dat de macht tegenwoordig ligt bij de mensen die capabel zijn om zaken te negeren. Dat deed me erg denken aan een gesprek die ik had met een wereldkampioen karate een paar jaar geleden. Laat je niet afleiden is hoe ze me streng toesprak. Ik weet niet hoe dat voor jou is, maar het is best lastig om de ruis om je heen te negeren. Maar ik merk wel dat het makkelijk is om zin en onzin van elkaar te scheiden als je lichaam en geest in ontspannen toestand zijn.

De oase als mijn missie

Het is dan ook mijn missie om hele gerichte aandacht te geven aan diegene op de massagetafel in een ontspannen omgeving. Met Movement Matters wil ik graag vitaliteit en rust geven in een bewogen leven van iemand. Aanraking zorgt ervoor dat je bewust wordt van je lichaam en lichaamsprocessen. Je leert misschien wel beter ruis en afleidingen negeren. Ik hoop dan ook dat je in de massagepraktijk veilig en prettig genoeg voelt om alle sociaal gewenste laagjes af te doen. Dat je gewoon kunt zijn wie je bent. Ook als je afgeragd gaar bent. Vandaar de pyjama-dagen in eind Oktober.

massage in amsterdam noord

Things that Matters

Door de rust is er meer ruimte voor herstel. Je kunt dingen beter op waarde schatten of juist herwaarderen. Daarom is elke massage , een massage op maat. Ik ben dan ook blij dat er sinds ook Shiatsu behandelingen worden aangeboden bij Movement Matters. Zo voelt de het ‘massagemenu’ steeds meer compleet. Ik vind dat een goede masseur en behandelaar betrokken dient te zijn. Rust uitstraalt en aandacht heeft voor diegene voor zich. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een behandelaar receptief is en intuïtief kan werken.

En waar voldoet een goede massage salon of goede masseur voor jou aan ?

massage in amsterdam noord

Ben je al erg bekend bij Movement Matters en wil je weten waarom je als vaste klant zoveel voordeel verdiend ?