Tour du’ Noord

Posted: december 15, 2017 By: Comment: 0

Nog steeds ben ik ontzettend blij in Noord te wonen en om sinds kort ook een massagepraktijk te hebben. Mocht je zelf minder bekend zijn in Amsterdam-Noord , heb ik hier een paar leuke tips voor je. Leuk om na of voor je geboekte massage te doen  :

Als je van het ‘buikslotermeer’ pondje stapt en rechtdoor fietst kom je al snel in de gezellige ‘Van der Pek-straat’. Daar vind je middenin aan de linkerkant : Boekenwinkel ‘Over het water’ .  Maak een praatje met de eigenaresse Lot. Ze weet alles over de mooiste boeken. Volgens mij kan ze zelfs de boekenhater aan het lezen krijgen. Doordat ze zo aanstekelijk over de boeken kan vertellen kom je thuis met het perfecte boek. De boekenwinkel zit trouwens recht onder mijn huis.

Een stukje verder aan de ‘Van der Pekstraat’ zit Recycle Kid : Ook een te gekke plek. De eigenaresse Marije wil een tegengeluid bieden aan het feit dat er zoveel nieuw kleding wordt gekochten daardoor ook wordt geproduceerd in lage lonen landen. Ikzelf kom er erg graag om voor Bo en Kik te kijken. Als je onder de hormonen zit kom je er niet meer weg.

Als je links richting ‘NDSM’ fietst kom je op de Papaverweg. Daar zit ook mijn massagepraktijk ‘Movement Matters’. Als buren heb ik lunchplek : Waargenoegen. Leuke eigenaresse Thaïs die overheerlijke tortilla maakt en als je daar je koffie drinkt krijg je een dadel aan je koffielepel. Dat ziet er heel gezellig uit.

Mocht je in de avond een massage nemen en je hebt daarna nog zin in een feestje…

Ga dan naar Sociëteit Sexyland , het is eigenlijk een kunstproject met 356 verschillende eigenaren. Soms is er gewoon een maf feestje met oldschool house of een Katten Bar Mitswa. Of ga naar Beats on the boat, een maandelijks terugkerend muziekevent op 1 van de boten van de Ceuvel. Dean , een vriend van me, organiseert het. Fantastisch om op éen van de boten van de ceuvel muziek te luisteren van uitmuntende muzikanten.

 Beats-on-the-boat-massage-in-noord

Dus, pak die pond en ontdek het hoge noorden 🙂

Movement Matters
AUTHOR

Movement Matters

All stories by: Movement Matters

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *