Er zijn al genoeg letters voor je neus nu. Genoeg gebliep , gezoem en getweet. Genoeg zaken die nu niet van belang zijn. Waarom zou je nu doorlezen ? Ik wil het met je hebben over STILTE.

Ik hoop dat ik je aandacht nog even kan vasthouden. Graag vertel ik je namelijk over onze stiltedagen. Oorverdovende stilte, waar ik al tijden naar verlang. Misschien jij ook wel.

Daarnaast geven Mirte en ik ook een workshop op zaterdag 15 Februari. Wellicht een leuk valentijns-kado. Aan jezelf of aan een ander ?

JA, Ik wil stilte !

Afgelopen zaterdag liep ik door de Amsterdamse waterleidingduinen bij Vogelenzang. Prachtig gebied. Bomen op zandgrond, wat wil een mens nog meer. Ik was daar om tot mezelf te keren, mijn gedachten te kunnen ordenen en om het één en ander te verwerken. De behoefte aan stilte was groot.

Ik kwam wat paarden tegen onderweg. Het herinnerde me aan mijn jeugd. Vaak liep ik naar de paarden achter ons huis. Geen enkel wezen in die tijd spiegelde zo goed mijn gemoedstoestand. En nu weer raakte ik vol diep respect voor de paarden. En daarnaast vond ik het ook heerlijk om gewoon samen stil te zijn met ze. Te meer besefte ik hoe dankbaar ik mag zijn voor het werk wat ik op dit moment doe. Ook bij Movement Matters mag ik stil zijn in de stad. Dat is het voordeel van eigen baas zijn 😉

stiltedagen

Sinds deze week heb ik de Stiltedagen geïntroduceerd. Elke donderdag van 9.00-16.00 spreek ik niet. Ik luister naar natuurlijk wel. Dat temeer. Maar wat ik vooral wil is in-tunen in wat werkelijk van belang is. Het zal in het begin ongemakkelijk zijn. Voorbij dat ongemak echter zal iets moois gebeuren. In deze stilte die er is komt er ruimte voor iets anders. Voorbij het woordelijk gesprek zal ik echt meer fysiek kunnen waarnemen en hopelijk je meer geven wat je nodig hebt. Dat hoop ik !

stilte

En hoe zit het met die massage-workshop ?

Mirte en ik hebben wegens succes weer een nieuwe massage-workshop gepland. Deze is op zaterdag 15 Februari van 13.30- 16.30 bij Rumah Yoga. Hierin leer je zowel technieken van Shiatsu als Thai. Natuurlijk is deze workshop ook voor beginners toegankelijk. En ook hier eren we de stilte als we masseren.

Wees welkom. En misschien een leuk kado met je valentijn van de dag ervoor ;).

Of wie dan ook. Leren masseren is altijd leuk en ontspannen.

stilte

Wil je in stilte aan valentijn doen ?

En jawel , tot slot zal ik het nog even hebben over wat we in de aanbieding hebben voor je bij Movement Matters voor Valentijn. Een open deur. Je bent er hoogstwaarschijnlijk al mee bekend. We hebben een paar opties :

stilte

Ok , en nu wil ik gewoon stil zijn. Voor jou-

en voor mij 😉

Ik hoop je snel in levende lijve te zien, en je in alle rust te masseren 😉

liefs ! Mariëlle