WORKSHOPS

Of je nu volleerd masseur bent of de massagegrepen nog niet in de vingers hebt, voor elk niveau zijn deze massageworkshops toegankelijk. Samen met collega Saskia en Mirte bied ik deze aan in Amsterdam. Zo kun je bijvoorbeeld al in 4 uur leren hoe je je partner een hele ontspannende massage geeft. En zelfs om de allerkleinste te leren masseren ben je hier aan het juiste adres.

Workshop Massage No. 1 ( Shiatsu & Thai )

In deze workshop leer je in 4 uur tijd een massage te geven aan bijvoorbeeld je partner. Voor iedereen die interesse heeft in Aziatische massages – of je nou graag een massage krijgt of altijd al een keer hebt willen leren hoe je iemand een fijne massage kunt geven, dat komt allemaal aan bod deze workshop.

Deze workshop No.1 zullen we ons richten op de buikligging (we behandelen dan de achterkant van het lichaam).

Shiatsu-in-Amsterdam-Noord

Leren masseren

Wat gaan we leren?

Het geven van een Basis Shiatsu en Thai Massage van ongeveer een uur. We doen dit aan de hand van Oosterse basis massagetechnieken. De focus zal daarin liggen op liefdevolle aanraking, d.w.z. aanraking met aandacht.

Workshop Massage No. 2 ( Shiatsu & Thai)

Voor de tweede samenkomst zullen we ons richten op de rugligging (we behandelen dan de voorkant van het lichaam). Dit doen we met wat verstillende en dynamische basistechnieken van shiatsu en thai- massage.

duomassage

Leer Masseren

Wat gaan we leren?

Het geven van een Basis Shiatsu en Thai Massage beiden van ongeveer een uur. We doen dit aan de hand van Oosterse- basis massagetechnieken. De focus zal daarin liggen op liefdevolle aanraking, d.w.z. aanraking met aandacht.

Workshop Babymassage

Wil jij samen met je kindje ontspannen ? Tijdens deze reeks van lessen leer je de Shantala baby massage. Een traditionele babymassage techniek die helpt bij klachten als darmkrampjes en slecht slapen.

babymasage-in-amsterdam-noord

Leer Masseren

In een workshop van 1,5 tot 2 uur met max 8 cursisten leer deze mooie techniek.

Je kunt ook een privé sessie boeken op onze locatie.
Wij bieden ook papa en opa only massage lessen aan.

Otonomaki

Otonamaki is een nieuwe vouwtechniek, waarbij het menselijk lichaam onderworpen wordt aan de kunst der vouwtechnieken. Het is een Japanse therapeutische methode, waarbij mensen in doeken worden gewikkeld in een bepaalde houding. Otonomaki betekent letterlijk vertaald ook wel ‘volwassen inpakken.
De therapie is ontworpen om mensen met houdingsproblemen, stijfheid en lichamelijke ontwikkeling te helpen. Een gemiddelde Otonamaki-sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Japanse Therapie

We gaan je leren hoe iemand in te pakken en je ondergaat zelf ook een sessie.
Met doeken in verschillende kleuren kan dit een bijzondere ontspanning geven.