Workshops op het gebied van massage

Of je nu volleerd masseur bent of de massagegrepen nog niet in de vingers hebt, voor elk niveau zijn deze massageworkshops toegankelijk. Samen met collega Saskia bied ik deze aan in Amsterdam. Zo kun je bijvoorbeeld al in 4 uur leren hoe je je partner een hele ontspannende massage geeft. En zelfs om de allerkleinste te leren masseren ben je hier aan het juiste adres.

Workshop Massage Level 1 : Hoofd, nek en schouders

In deze workshop leer je in 4 uur tijd een ontspanningsmassage te geven aan bijvoorbeeld je partner. We behandelen het hoofd, nek en schouders. Alles wordt op speelse wijze uitgelegd en je krijgt lesmateriaal en olie mee naar huis toe. Deze workshop wordt aan groepen gegeven maar ook aan stellen afzonderlijk.

Workshop Massage Level 2 : Rug, schouders en nek

Deze massage workshop is bedoeld voor diegene die extra verdieping zoeken in het geven van een ontspanningsmassage. Je leert in 4 uur tijd massagetechnieken om de ander ontspanning te geven voor de rug, schouders en nek.

Babymassage

Wil jij samen met je kindje ontspannen ? Tijdens deze reeks van lessen leer je de Shantala baby massage. Een traditionele babymassage techniek die helpt bij klachten als darmkrampjes en slecht slapen.

Thai Yoga Massage

Altijd al de combinatie van yoga en massage willen uitproberen ? Thai Yoga Massage is een oeroude traditionele techniek die de algehele gezondheid bevorderd.

voor moeders

Ken jij iemand die net een kindje op de wereld heeft gezet en wel wat ontspanning kan gebruiken ? In deze workshop leer je hoe je de kersverse moeder in de watten kunt leggen met een fijne massage.