Yellow Monday

Meer energie nodig ?

goede vraag om te stellen in Januari. Natuurlijk wens je dat jezelf toe in een koude maand waarin je hunkert naar de zon. Afgepeigerd van de drukke decembermaand neem je jezelf voor in het nieuwe jaar goed voor jezelf te zorgen. Natuurlijk weet je al wat nu echt gezonde voeding is. Je weet welke lichaamsbeoefening bij je past. Je weet die beeldschermen te blokken voor een diepe nachtrust. Je weet hoe je die acht glazen water dagelijks achterover kunt tikken. Je hebt je verdiept in hoe oosterse wijsheden je leven fijner kunnen maken. Ok, maar goed…het is vast niet erg als we je een handje helpen om meer energie te krijgen in deze druilerige Januarimaand.

massage in amsterdam noord

Blue Monday ? Yellow Monday

Wist je dat de maandag bij ons een secret-bookings-massagedag is ? Veel plekken zijn dicht op maandag, maar wij zijn gewoon open. De weekenden zijn vaak vrij snel volgeboekt. De avonden zijn ook populair. Maar wil je verzekerd zijn van een plekje op de massagetafel ? Ga dan eens voor de maandag overdag. Ideaal als je als zelfstandige werkt en flexibel bent gedurende de week. Zo weet je zeker dat je geholpen met de klachten die je hebt. Mirte legt je dan helemaal in de watten met bijvoorbeeld een heerlijke Shiatsu massage 

De kracht van Kurkuma

via Saskia van La Saskia Massage kwam ik in aanraking met Kurkuma capsules.  Dit gele goud helpt bij vermoeidheid en versterkt het imuunsysteem. De capsules van Super Bio-curcumin  met BCM-95 extract is een van de betere. In deze koude wintermaanden geven we ook na afloop van de massage thee met kurkuma, gember en kaneel. Dat betekent meer energie. Als je zwanger bent of galstenen hebt mag je dit niet gebruiken. We hebben dan heerlijke groene thee voor je.. daarvan mag je wel tien koppen per dag. Het lijkt mij nogal een uitdaging om weg te krijgen.

massage-amsterdam-noor

Grandioze gele tijm

Nog meer geel bij Movement Matters in Januari. Mocht je dit willen gebruiken we gele tijm in de massageolie. Gele tijm verzacht de luchtwegen waardoor ademen terug gemakkelijker wordt. Een olie met tijm wapent ons tegen de winter. Ook hier geldt weer.. als je zwanger bent hebben we andere lekkere kruiden voor in de massage-olie.

massage in amsterdam noord

Zonneschijn

mocht die zon zich laten zien zou ik het vooral aanraden om lekker op het terrein van Neef Louis en van Dijk en Ko rond te struinen. Trouwens als je echt een leuke wandelroute zoekt in Amsterdam Noord ?  Drink een gemberthee op het terras van café Waargenoegen en eet daar de lekkerste appeltaart van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *